City

Cityjubel: Nytt besöksrekord för Jönköpings Marknad

Cityjubel: Nytt besöksrekord för Jönköpings Marknad

Det blev ett nytt besöksrekord för Jönköpings Marknad som arrangerades i helgen. Upp 6 procent jämfört med året innan.

Årets upplaga av Jönköpings Marknad hade alla förutsättningar för att bli en succé. Nu visar även boesöksiffrorna att marknadshelgen uppskattades av Jönköpingsborna. Det blev ett nytt besöksrekord - en ökning med 6 procent jämfört med året innan.

- Vi hade extremt bra väder och tack vare det riktigt bra förutsättningar såklart. Men att vi skulle öka så mycket som sex procent 6 procent jämfört med samma dagar föregående år hade vi inte vågat hoppas på, säger Jesper Steén, VD på Jönköping City, i ett pressmeddelande, säger Stéen och tillägger:

- Att butikerna är delaktiga under marknaden är jätteviktigt, säger Jesper Steén. De utgör basen som vi sedan kryddar med aktiviteter av olika slag.

Fredagen under Jönköpings Marknad är, enligt Stéen, den i särklass mest välbesökta dagen i city under hela året, och i år var inget undantag.

- Marknadsfredagen är sedan många år tillbaka den dag då flest människor besöker city och det här året slog vi återigen besöksrekord! Stämningen i city var magisk den här dagen och att öka ännu en gång känns verkligen helt fantastiskt.

LÄS MER: Jönköpings Marknad bjöd på sol, glädje - och publiksuccé

LÄS MER: Populär cityloppis lockade många Jönköpingsbor

LÄS MER: Jönköping bjöd på skön marknadsfeeling

 

 

Till toppen