Nöje Jönköping

Plockar upp folk från gatan för att göra om dem

Plockar upp folk från gatan för att göra om demPlockar upp folk från gatan för att göra om dem bild nr 2Plockar upp folk från gatan för att göra om dem bild nr 3

De plockar upp folk från gatan, för att sedan styla om dem- i sann Trinny och Susannah-anda. 

byStylists är ett Jönköpingsbaserat stylingteam som drivs av stylist Anna Nilsson.
Lördagen den 10:e oktober kör de en Gör-om-mig dag i sann Trinny & Susannah-style. De kommer att plocka folk ifrån gatan som de sedan stylar med allt ifrån hår, makeup och kläder. Det blir också före- och efterbilder.

Dagen hålls i syfte för att locka uppmärksamhet till teamets koncept. Ett koncept som innebär att de samarbetar för att kunna ge kunderna en helhetslösning. Många i teamet är utbildade frisörer, makeupartister och stylister, vilket innebär att man får professionell hjälp att hitta det som passar en själv allra bäst utifrån kroppsform, färger och stil.
Gör-om-mig dagen hålls i samarbete med bland annat frisören Jessica Burenby och fotografen Sarah Malm.
- Det är otroligt kul att jobba i team, det ger en möjlighet att bolla idéer samtidigt som kan man anordna större event tillsammans, berättar Rebecka - makeupspecialist i teamet.

De anordnar olika event som modeshower, mammamingel, makeupkurser med mera. Just detta event hålls i samband med bokreleasen av Boosta din Business, där Anna Nilsson är medförfattare och berättar om hur det är att jobba i team samt hur man fixar bra event. 

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen