Sport Fotboll Jönköping

De är bäst i J-Södra

De är bäst i J-SödraDe är bäst i J-Södra bild nr 2De är bäst i J-Södra bild nr 3De är bäst i J-Södra bild nr 4

Hela J-Södra förtjänar att hyllas för sin insats under den gångna säsongen. 

Jag har plockat ut de tre spelare jag tycker varit bäst och även skrivit motivering varför:

1. Fredrik Olsson
Fredrik Olsson har gjort makalösa 15 mål den här säsongen. Han leder hela skytteligan i Superettan. En makalöst duktig anfallare som betytt enormt mycket för Jönköping Södra. Ett föredöme även utanför planen som alltid är glad och försöker se det positiva i tillvaron. Jag är alldeles övertygad om att han kommer skapa besvär för många försvarare i Allsvenskan. Fredrik gjorde flera lyckade säsonger i Landskrona BOIS men han kommer ursprungligen från Blekinge och Mörrum. Hatten av för Fredrik Olsson.

2. André Calisir
André Calisir är en fantastiskt duktig back som kommer vara otroligt nyttig även framöver för Jönköping Södra. Han läser spelet på ett utmärkt sätt och är som oftast rätt placerad i försvarsspelet. Hans glädje och positivism smittar av sig på hela laget. Även han är ett stort föredöme utanför planen. Tar sig alltid tid och agerar mycket professionellt i alla lägen. André har spelat i Allsvenskan och Djurgården och hans stora rutin kommer behövas i högsta serien. Det finns säkert allsvenska klubbar som kommer rycka i André. Men jag är fullt övertygad om att André stannar och kommer bli den ledargestalt på planen som J-Södra behöver i Allsvenskan.

3. Daryl Smylie
Daryl Smylie är en makalöst begåvad mittfältare. Han har allt och besitter en underbar spelkänsla. Nordirländaren som spelat i många klubbar i Sverige. Han lyfter fram tiden i J-Södra som hans allra bästa. Hans skott är mycket bra men även passningsspelet är av högsta klass. Daryl Smylie kommer bli en nyckelspelare för J-Södra i högsta serien. Många experter anser att han håller hög allsvensk klass. Daryl är alltid härlig att intervjua och han bjuder alltid på sig själv. Ett riktigt proffs helt enkelt. Han betyder enormt mycket för alla i klubben.

 

Daniel Thörner
Daniel.thorner@jmini.se

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen