Sport Innebandy Jönköping

Ny tung storförlust för JIK

Ny tung storförlust för JIKNy tung storförlust för JIK bild nr 2Ny tung storförlust för JIK bild nr 3Ny tung storförlust för JIK bild nr 4
Ny tung storförlust för JIK bild nr 6Ny tung storförlust för JIK bild nr 7Ny tung storförlust för JIK bild nr 8Ny tung storförlust för JIK bild nr 9
Ny tung storförlust för JIK bild nr 11Ny tung storförlust för JIK bild nr 12Ny tung storförlust för JIK bild nr 13Ny tung storförlust för JIK bild nr 14
Ny tung storförlust för JIK bild nr 16

Säsongen kunde inte börjat sämre för Jönköpings IK som fortsätter att rada upp storförluster. Denna gång blev det 1-16 mot Pibo. JIK:s enda målskytt blev Amanda Johansson.

– Det känns väldigt tungt när det springer iväg som tusan. Samtidigt får man inte tappa huvudet utan man får bita ihop och komma igen. Det är bara att göra det bästa av situationen, säger en besviken Amanda Johansson efter matchen.

Det här är en match som JIK vill glömma så fort möjligt. Pixbo var bättre på allt och det kändes dessutom som att Pixbos hade fler växlar att sätta in.
– Pixbo är bra men jag tycker inte att siffrorna ska springa iväg så. Jag tycker att vi ska kunna stå emot bättre. Vi måste vara tuffare och hårdare, säger Amanda Johansson.

Amandas mål i första perioden betydde reducering till 1-2 men sedan rann det iväg. Vid periodslut stod det 1-6 på tavlan. I andra perioden bytte man målvakt. Linnea Wallén gick in istället för Felicia Johansson och andra perioden slutade med 0-4 totalt 1-10.

Tredje perioden bytte JIK målvakt igen tillbaka till Felicia Johansson och sista perioden vann Pixbo med 0-6. Slutresultat 1-16.

– Det är bara för oss att bryta ihop och ladda om till nästa match som är redan nu på söndag mot Huddinge. Då måste vi ta tre poäng. Vi behöver verkligen det för att få energi i laget, avslutar Amanda Johansson.

Éric  Moreau

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen