Affärer Affärsmingel Solåsen

Ett café med guldkant

Ett café med guldkantEtt café med guldkant bild nr 2Ett café med guldkant bild nr 3Ett café med guldkant bild nr 4
Ett café med guldkant bild nr 6Ett café med guldkant bild nr 7Ett café med guldkant bild nr 8Ett café med guldkant bild nr 9
Ett café med guldkant bild nr 11Ett café med guldkant bild nr 12Ett café med guldkant bild nr 13Ett café med guldkant bild nr 14
Ett café med guldkant bild nr 16Ett café med guldkant bild nr 17

Ett fjärde Bernads öppnades under torsdagen på Solåsen, Royal Design Café. Det nya caféet är ett samarbete med inredningsbutiken Royal Design.
- Det gick jättefort, och det är såklart jätteroligt, säger butikschef Gabriella Danås.

 

Frukostsatsning och exklusiva bakverk
Caféet specialiserar sig främst på frukost och erbjuder bland annat nybakt bröd, yoghurt och färska egengjorda juicer.
Caféet har ett nytt koncept med nyttigare mat som den nya trenden chiapudding och hälsobars. 
Men det är inte bara nyttigheter som erbjuds. Caféet erbjuder exklusiva bakverk som inte går att hitta på andra Bernads, till exempel kladdkaka med frosting och den franska delikatessen eclair.

Drive-in
En försenad leverans av drive-in-luckan har gjort att caféet inte har öppnat för bilister än, men förhoppningsvis kommer caféet nästa vecka kunna erbjuda lyxen av att inte kliva ur bilen, något som Gabriella tror kommer att generera många frukostglada människor på väg till jobbet.

Guldkantad tillvaro
I slutet av sommaren blev Bernads tillfrågade om de ville öppna ett café i butiken, och igår var caféet äntligen färdigt. Allt i caféet kommer från Royal Design, allt från tavlor till möbler till kaffekoppar.
- Så samtidigt som man tar en fika kan man provsitta möbler eller provdricka ur Royal Designs koppar, berättar Gabriella.

Byggnaden skimrar och man fick specialbeställda mässingen för byggnaden. Det är den andra byggnaden i guld i Sverige och med ett guldläge hoppas Gabriella på att den kommer att lysa upp trötta shoppingkunders tillvaro.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen