Sport Wolley Habo

Bortamatch mot Tierp för Habo Wolley

Imorgon tisdag väntar bortamatch mot Tierp för Habo Wolley. 

Tierp, som de senaste åren har varit ett topplag med ett flertal semifinalplatser, har i år haft en lite tyngre inledning på säsongen.

På tisdagen åker Habo Wolley upp till Tierp för en svår bortamatch. Motståndarna brukar alltid vara starka på hemmaplan och är säkert sugna på att plocka poäng efter en något sämre säsongsinledning än förväntat.
– Tierp brukar alltid vara bra på hemmaplan, dock har de en helt ny hall i år så vi får se om de har samma fördel där, säger Habos tränare Martin Andersson.

Svag seriestart av motståndarna
Tierp har i flera år varit ett lag som har tagit sig till semifinal och har i år förstärkt laget med tre vassa kanadensare, dock har inte starten på säsongen gått som de tänkt sig.
– Deras utländska nyförvärv är bra, framförallt vänsterspikern Colton Da Man, men laget runt omkring är fortfarande ganska ungt och orutinerat så de kan få svårt att åter ta sig till semifinal i årets jämna serie, fortsätter Martin Andersson.

Spelare saknas i Habo
I Habo har spelet varit på uppgång på slutet, även om det ännu inte har resulterat i några poäng. Till matchen mot Tierp kommer dock ett par spelare att saknas.
– Det kommer att bli en svår match för oss då vi inte kan använda Foued Belajouza och Dillon Collett. Denna match skulle ha spelats 17:e oktober men blev då uppskjuten och eftersom de inte var spelklara då får vi inte använda dem nu. Det kommer att göra det svårt för oss men samtidigt är det en chans för andra att kliva fram och jag hoppas att vi kan bjuda Tierp på riktigt tufft motstånd, avslutar Martin Andersson.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen