Sport Innebandy Rosenlund

Tungt för JIK damer

Tungt för JIK damer Tungt för JIK damer bild nr 2Tungt för JIK damer bild nr 3Tungt för JIK damer bild nr 4
Tungt för JIK damer bild nr 6Tungt för JIK damer bild nr 7Tungt för JIK damer bild nr 8Tungt för JIK damer bild nr 9
Tungt för JIK damer bild nr 11Tungt för JIK damer bild nr 12Tungt för JIK damer bild nr 13Tungt för JIK damer bild nr 14
Tungt för JIK damer bild nr 16Tungt för JIK damer bild nr 17Tungt för JIK damer bild nr 18Tungt för JIK damer bild nr 19
Tungt för JIK damer bild nr 21

JIK spelade sin match mot Karlstad IBK i Kinnarps Arena under söndagen. Motståndare var Karlstad IBK och förutsättningarna var klara, JIK måste ta poäng för att läget i tabellen ser inte ljust ut.

I den första perioden startade JIK- tjejerna som ett "nytt" lag, med ett högt tempo, distingda pass och man var på tårna. 

Efter bara en minut gjorde Ellen Svensson 1-0, och det kändes riktigt bra.
- Kanske den bästa perioden denna säsong, säger Andreas Runnö.

JIK fick en straff när Ellen S var igenom och blev upplåst, men Ellen hade inte nerven med sig idag och hon missade sin straff.
Nu vann JIK den första perioden med 1-0 och man gick till pausvila med självförtroende.

Den andra perioden tog Karlstad över mer och mera och Tilda Flodin kunde i den 3:e minuten kvittera till 1-1. Mycket kamp och hårt spel i den 2;a perioden.

Den 3:e perioden började nästan som den 1:a, då Amanda Johansson sätter 2-1 redan i den 1:a minuten. Karlstad replikera ganska omgående och i den 3 min gör Linnea Wallgren kvitteringen 2-2. Linnea skulle 10 min senare göra Karlstads ledningsmål 2-3, ett mycket vackert mål då hon får ut Linnea Wallen, rundar och lägger den i vänster målsida.

- En tung förlust, för vi behövde ta poäng idag samt vi måste kunna göra mål på våra lägen, säger Andreas Runnö efter matchen.

PeaX Svensson

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen