Sport Wolley Habo

Bortamatch för HaboWolley mot serieledarna Hylte/Halmstad

Imorgon, söndag, väntar ännu en match mot toppmotstånd för Habo Wolley, denna gång är det serieledande Hylte/Halmstad som står på andra sidan nätet.  Senaste lagen möttes var för ett par veckor sedan då Habo förlorade med 1-3 på hemmaplan.

Söndagens match kommer att bli ännu en tuff utmaning för Habo Wolley, Hylte/Halmstad mönstrar i år Elitseriens bredaste trupp och har toppspelare på varje position.
– Hylte/Halmstad har inledd årets Elitserie övertygande även om de har åkt på ett par förluster. Givetvis kommer det att bli en svår uppgift för oss, serieledaren på bortaplan, men vi visade i hemmamatchen mot dem att vi kan prestera bra och utmana dem, säger Habos tränare Martin Andersson i Habo Wolleys nyhetsbrev.

Hoppas på uppryckning
Habo gjorde en sämre insats i senaste matchen, mot Linköping, och tränaren Martin Andersson hoppas på en uppryckning mot Hylte/Halmstad.
– Vårt spel var på uppgång innan matchen mot Linköping, men då gjorde vi en väldigt blek figur. Jag hoppas och tror att det var ett olycksfall i arbetet, så imorgon förväntar jag mig en bättre prestation av spelarna, säger han.

Försvar och anfall blir nycklar
Habo har under veckan nött en del detaljer som kommer att bli viktiga mot serieledarna.
– Vi har släppt lite för många enkla poäng och det har vi försökt arbeta bort under veckan. Dessutom har vi jobbat på att kunna vända vårt försvarsspel till poäng, något som kommer att bli väldigt viktigt imorgon, avslutar Martin Andersson.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen