Nöje Jönköping

Adventskväll på Curenstams Blommor

Adventskväll på Curenstams BlommorAdventskväll på Curenstams Blommor bild nr 2Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 3Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 4
Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 6Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 7Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 8Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 9
Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 11Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 12Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 13Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 14
Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 16Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 17Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 18Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 19
Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 21Adventskväll på Curenstams Blommor bild nr 22

På onsdag kväll bjuder Curenstams Blommor in till en färgsprakande Adventskväll då det bjuds på en massa godsaker. Det kommer också att finnas fina extraerbjudanden i butiken. 

Jag träffar hela det glada gänget på Curenstams Blommor. Här är det skaparglädje och framåtanda som lyser igenom. Läs här vad Svante Curenstam har att berätta:

Vem är du - kort presentation?

- Jag är 29 år och bor här i Kortebo. Jag har egentligen jobbat här på Curenstams Blommor sen jag var liten och hade sommarjobb. Växtintresset började tidigt och jag har väl i stort sett varit här hela livet. Jag har nu jobbat här heltid i 6 år. Mina föräldrar köpte företaget år 2000.

Vad kan ni erbjuda oss Jönköpingsbor? 

- Först och främst det vi odlar själva, säsongsväxter t ex julstjärnor, amaryllis, snittulpaner, penséer, pelargoner osv. Vi har också presenter, drycker, marmelader, prydnadssaker m m. 

Har ni något speciellt som ni sticker ut med? 

- Vi planterar penséer redan nu på hösten och låter dem stå och växa kallt för att få dem frosttåliga. De kommer då att klara av rejäla minusperioder. Hos oss får man gå runt och titta och njuta av alla vackra växter i de olika växthusen. Speciellt på våren är det helt fantastiskt.

På onsdag bjuder ni in till adventskväll, vad innebär det? 

- Alla är välkomna. Det är ingen anmälan utan det är bara att komma hit. Vi har öppet kl 10.00 – 21.00.  Vi kommer att ha olika extraerbjudanden. På eftermiddagen får vi besök av EM Vilt, Rudenstams, Möbeltapetseraren från Sandhem och Gasolspecialisten. Vi kommer att bjuda på grillad korv i butiken.  Rudenstams bjuder på glöggprovsmakning och vi själva bjuder på kaffe och hembakat. Det blir en kanonkväll! 

Hemsida: http://www.curenstamsblommor.se/

Facebook: Curenstams Blommor

https://www.facebook.com/Curenstams-Blommor-177909415592333/?fref=ts

Helen Dungert Gustavsson

 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen