Blåljus Öxnehaga

Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök

Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsökKulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök bild nr 2Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök bild nr 3Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök bild nr 4
Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök bild nr 6Kulhål i fastighet efter misstänkt mordförsök bild nr 7

Under måndagskvällen hörde många Öxnehagabor högljudda smällar. 

Det var vid omkring 20:30 som samtalen till SOS började. Många boende i Öxnehagaommrådet hade hört kraftiga smällar. Polisen skriver att det rört sig om skottlossning i området. 

- Jag är inte 100 procent säker på att det var skottlossning, men skadorna på fastigheten tyder på det, säger Lasse Johansson presstalesman på polisen. 

Efter ett stort sökpådrag från polisen hittade man en fastighet med förmodade kulhål. Nu har polisen inlett en förundersökning om försök till mord och brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning. 

Enligt polisens uppgifter till P4 Jönköping, så tros skotten vara riktade mot en person, som sedan tidigare är känd av polisen.

I övrigt är polisen mycket förtegen om händelsen men man uppger att inga personer skadades i samband med händelsen och man har in nuläget ingen misstänkt. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen