Sport

Gubbdagis på J-Södras årsmöte

Gubbdagis på J-Södras årsmöte

Igår var det ett mycket infekterat årsmöte som fick sitt crescendo när medlemmarnas delades i två läger. En del som valde att rösta på Sune Lantz och en annan som valde Tommy Henriksson. Vanligtvis i den vuxna världen brukar människor kommunicera och komma överens men icke här denna kväll.

Istället för att se till föreningens bästa väljer dessa pajkastning på låg nivå. Detta för inte föreningen framåt. Detta får till följd att varje beslut kommer nagelskådas framöver. Vanligtvis får styrelsens medlemmar en ansvarsbeskrivning där var och en vet vad de ska göra.

Vi är visserligen "två gubbar själva" men i våran värld löser vuxna människor problem genom kommunikation och diskussion inte genom baktaleri och pajkastning. Inte genom att prata om varandra utan med.

Retar du upp dig på ting som är små, så är du väl inte större än så säger den välkände Huskvarnaprofilen Alf Henriksson. Hoppas Jönköping Södras styrelse ser betydelsen att samarbeta för klubbens bästa i framtiden. Inom idrotten har vi lärt oss en viktig princip vilken är laget framför jaget. Dessa ord kan inte nog understrykas. En annan intressant detalj igår var att det saknades en hel del kvinnlig vishet.
 
Var är kvinnorna?
Givetvis ska kompetens avgöra men vi vet att det finns många duktiga kvinnor i det här länet. Hoppas att visheten segrar i dessa två gigantiska klubbars utveckling dvs HV71 och J-Södra. Och att de i framtiden föregår med gott exempel på hur föreningar skall drivas och nå framgång. Det är beklagligt att Lars-Åke Lagrell som är en av Sveriges främsta ledare lämnar på detta sätt i vredesmod mot en annan länsbo dvs Sune Lantz.
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen