Nöje Jönköping

Ingemar skrämmer bort alla bedragare - videon du måste se

Ingemar skrämmer bort alla bedragare - videon du måste se

Hur många gånger har du inte fått samtal och mejl från personer som säger sig ringa från Microsoft och aldrig riktigt blivit av med dem. Ja det har vid det här laget blivit nästan en klassiker. Men nu kan dina problem med bedragare för all framtid vara som bortblåsta. 

Ingmar Apell är till vardags massör, personlig assistent och barnboksförfattare. Som ni märker har han många strängar på sin lyra. Och nu kan han även lägga till filmskapare på sin meritlista.

Filmklippet som först publicerades på hans Facebooksida är inte bara roligt, utan även något som är bra att göra i praktiken.
För det han gör är att tipsa er på hur man blir av med alla dessa bedragare som ständigt ska ringa och berätta att de är från alla möjliga företag, främst Microsoft. 
- Jag ser flera inlägg på Facebook om hur folk har problem med bedragare av den här sorten och jag tänkte att jag kunde göra något kul som kanske hjälper dem en bit på vägen, säger Ingmar

Hjälp eller inte, det ger åtminstone ett gott skratt.
- Jag har själv varit rätt förskonad från dessa bedragare. De ringer från Microsoft och jag har något fel på min dator. Men lika fort säger jag att jag har en Mac och lägger på, berättar han. 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen