Två av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis Kozica

Två av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis KozicaTvå av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis Kozica bild nr 2Två av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis Kozica bild nr 3Två av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis Kozica bild nr 4
Två av tre klara för spel - Carlos Gaete Moggia och Dzenis Kozica bild nr 6

När vännerna Carlos Dzenis och Sebastian kom fram till mig och ville ha en bild på dem tillsammans efter matchen mot Mjällby AIF, IFK Värnamo`s sista hemmamatch 2015. Så anade jag att de skulle splittras och att alla tre kanske skulle lämna IFK Värnamo.
Först kom nyheten att Dzenis Kozica skulle fortsätta sin karriär i Allsvenska laget Jönköping Södra.

LÄS MER: Flera spelare lämnar IFK Värnamo

Och nu kom nyheten strax innan julafton att Carlos Gaete Moggia Skulle spela vidare hos superettan laget AFC United. Efter 84 matcher hos IFK Värnamo så kommer nu han att spela den 85 :de matchen på Finnvedsvallen i AFC United färger den 16 Juni nästa år.

LÄS MER: Jonathan Rasheed klar för IFK Värnamo

Sportchefen Azad Budak i AFC United säger till hemsidan,
– Carlos är en spelskicklig mittfältare som är bra med fötterna. Samtidigt är han en stark närkampsspelare.
– Han har en lång erfarenhet som vi kommer att ha nytta av och han passar in i den fotbollen vi vill spela, fortsätter han.
Nu återstår det en i trion (Sebastian Göransson) som man inte vet var han kommer att spela under 2016. Men det lär nog inte dröja länge innan man får veta det.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen