Nöje Rosenlund

Eventlan expanderar för varje år

Eventlan expanderar för varje årEventlan expanderar för varje år bild nr 2Eventlan expanderar för varje år bild nr 3Eventlan expanderar för varje år bild nr 4
Eventlan expanderar för varje år bild nr 6Eventlan expanderar för varje år bild nr 7Eventlan expanderar för varje år bild nr 8Eventlan expanderar för varje år bild nr 9
Eventlan expanderar för varje år bild nr 11

Eventlan startades som en "kul grej" där anställda på Eventkraft för att spela CS och Battle Field.  För varje år blev intresset större och större och för varje år så utökades den tekniska leveransen. - Nu, sju år senare har vi troligtvis landets mest avancerade teknikuppsättning i förhållande till antal deltagare, säger William Schultzberg. 

 

Eventlan startades av Svante Lackemo, William Schultzberg, Sebastian Silvén och Daniel Karlsson för sju år sedan och för varje år som går växer eventet.

Eventlan spelas under två dygn och det unika är att alla känner alla, och det enda sättet att få en plats hos oss är att på något sätt ha en relation till någon av deltagarna.
- Vi har 150 deltagare i år, men hoppas kunna få hit dubbelt så många till nästa år, säger William. 

Finfina priser
De senaste åren har Eventlan annordnat turneringar med prisutdelningar och de har dessutom film och relaxhörna.
- Vi har även möjlighet till förtäring samt en mindre LAN-shop, säger William.
Musmatta, Go-Kartbiljetter och pengar är några av alla de saker man kan få som pris. 

Två gånger per år
Eventlan körs två gånger om året ett på sommaren och ett på vintern. Vinterlanet är lite större än sommaren och mer folk är välkomna på vintern. 

 

 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen