Blåljus Jönköping

Inbrottsvåg under natten

Inbrottsvåg under nattenInbrottsvåg under natten bild nr 2Inbrottsvåg under natten bild nr 3Inbrottsvåg under natten bild nr 4
Inbrottsvåg under natten bild nr 6Inbrottsvåg under natten bild nr 7Inbrottsvåg under natten bild nr 8Inbrottsvåg under natten bild nr 9
Inbrottsvåg under natten bild nr 11

Polisen rapporterar att flertalet inbrott har skett under natten till torsdagen. 

Trotts nattens köldgrader har inbrottstjuvarna inte låtit sig hindras. Polisen rapporterar om flertalet inbrott under natten. 

Södra Vätterbygdens folkhögskola
Bland annat gäller det Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping. Man har konstaterat brytmärken på flertalet dörrar.

Ännu vet man inte exakt vad som har stulits, men eventuellt saknas datorer, enligt polisen. En polispatrull har genomfört en brottsplatsundersökning på skolan. 

Personal på skolan uppger att troligen gick tjuvarna in via biblioteksingången och bröt sig sedan in på lärarrum. 

LÄS MER: Man gripen för bilstölden i Tranås

Restaurang Hemma, Smedjegatan
Tjuvar har även slagit till på restaurang Hemma, på Smedjegatan i Jönköping. Man har här kunnat hitta brytmärken på fönster. Det är oklart om någon gärningsman tagit sig in i lokalerna och vad som eventuellt har stulits. 

LÄS MER: Utvisas inte trots flera begångna brott sedan tidigare

Missionskyrkan, Bankeryd
Man har även slagit till i Missionskyrkans lokaler i Bankeryd. Här har polisen konstaterat att någon eller några personer har genomsökt lokalerna. Patrullen på plats har genomfört en brottsplatsundersökning. 

LÄS MER: Fängelse för sprittjuv

Brinellgymnasiet, Nässjö
Även i Nässjö har inbrott rapporterats. Det gäller Brinellgymnasiet. Här har gärningsmän tagit sig in genom att krossa fönster.
- Man har kastat in ett betongblock genom ett fönster, säger Lasse Johansson, polisens presstalesman.
Polisen säger även i detta fall att man inte vet exakt vad som tillgripits men att det eventuellt kan vara datorer. 

LÄS MER: Stulen bil brann upp

Förskola, Mullsjö
Polisen fick vid halv sjutiden in en rapport om ännu ett inbrott som skett under natten. En förskola på Kyrkvägen har fått flera dörrar uppbrutna. Det är ännu oklart om något är stulet från förskolan. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen