Kommun

Mexikonyhet från Jönköping Airport nästa vinter

Veckan innan jul släppte Ving upp de flesta av nästa vinters resor till försäljning, bland dem Vings direktflyg från Jönköping Airport till Gran Canaria. Nu är det klart att Mexiko blir en nyhet i februari 2017.

Den 7 februari 2017 går ett flyg med Thomas Cook Airlines från Jönköping med destination Mexiko. Flyget som tar 319 resenärer, varav 221 från Jönköping Airport, mellanlandar i Oslo för att därefter flyga vidare till Cancún.

LÄS MER: Direktflyg till Turkiet och Grekland i sommar

– Det känns väldigt roligt att vi kan presentera en nyhet från Jönköping nästa vinter. Mexiko är ett fantastiskt resmål som bjuder på underbara stränder, god mat och intressant kultur, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Resenärerna till Mexiko 2014 var väldigt nöjda och flera har frågat om det inte kommer tillbaka. Jag är därför väldigt glad över att Ving vill satsa på Jönköping en gång till och tackar å resenärernas vägnar för förtroendet. Jag är säker på att responsen från vår region kommer att vara fantastisk, säger Sten Norinder, VD/Flygplatschef Jönköping Airport.

Fantastiska stränder
En resa med Ving till Mexiko är en resa till ett land med långsträckta stränder, kristallklart vatten, rik historia, heta tacos i majsbröd och en vänlig atmosfär. Väl på plats kan man bo på allt från enklare hotell till exklusiva All Inclusive-hotell eller barnvänliga Family Garden-anläggningar.

I Mexiko erbjuder Ving åtta resmål samt en rundresa för den som vill uppleva mer av kultur och resmål.
Bland resmålen finns Playa del Carmen, en liten fiskeby som vuxit snabbt utan att förlora sin personliga och lite bohemiska karaktär. I närbelägna Tulum njuter man av närheten till både storslagna kulturminnesplatser och några av världens bästa dykvatten och sandstränder. Eller så väljer man att resa till den klassiska turistorten Cancún, där det förutom härliga stränder erbjuds ett nöjesliv som sträcker sig långt in på natten.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen