Fundins olja tar hämtlagerbutiken till en ny nivå

Fundins olja tar hämtlagerbutiken till en ny nivåFundins olja tar hämtlagerbutiken till en ny nivå bild nr 2

Oljeleverantören Fundins olja startar nu en hämtlagerbutik i Jönköping. Som Preem-certifierad återförsäljare har företaget höga krav att leva upp till.

Fundins olja finns sedan tidigare i Tranås och Västervik. Nu öppnas en butik även i Jönköping, med ett hämtlager på Skruvgatan. Ansvarig för butiken är säljaren Peter Ammunet, som också är delägare i Fundins olja. I butiken jobbar även hans son. Dessutom finns två anställda chaufförer.
   – Totalt är vi tre och en halv kan man säga, eftersom en av chaufförerna är på deltid, säger Ammunet.

Ligger i framkant på flera plan
   Fundins olja är en av få Preem-certifierade återförsäljare i landet. Det ställs därför höga krav på produkterna som erbjuds. Enligt Ammunet ligger Preem i framkant när det gäller förnyelsebara bränslen. Omställningen till förnyelsebart innebär att det blir helt andra produkter än vi är vana vid, men Ammunet tycker inte det påverkar verksamheten i någon större utsträckning.
   – Nej, det gör det inte på annat sätt än att vi får anpassa oss till de nya bränslena som gäller, säger han.

Låter kundens behov avgöra
   Även om Fundins olja i grunden är en oljeleverantör vill företaget ta det ett steg längre och anpassa sig efter kundens behov.
   – Vad som händer nu är att vi utvecklar det här med hämtlager. Vi erbjuder sånt som våra kunder behöver, säger han och fortsätter:
   – Vi vill vara en stark lokal aktör med mer i portföljen än bara flytande bränsle. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen