Sport Innebandy Mullsjö

Kamp om slutspel när Mullsjö gästar Växjö ikväll

Kamp om slutspel när Mullsjö gästar Växjö ikväll

Ikväll åker Mullsjö AIS till Växjö för att försöka säkra en slutspelsplats.

Ikväll spelar Mullsjö borta mot Växjö herrarnas Superliga och båda lagen jagar en klar slutspelsplats. Drabbningarna brukar bli jämna och David Gillek säger till Innebandymagazinet att han tror det kommer bli mycket känslor.
- Ja, jag hoppas det blir mycket känslor. Det blir ofta tuffa närkamper och då höjer man sig. Vissa matcher i superligan gäspar man nästan, men mot Växjö är man taggad från början.

Tuffa matcher
Mullsjö är inne i slutskedet av grundserien med flera tuffa matcher. Växjö borta ikväll och de trefaldiga SM-vinnarna Falun hemma på söndag. Mullsjö förlorade med uddamålet mot Helsingborg i söndags och Mullsjös tränare Mikael Hill sa då att laget blev utkontrat i sista perioden och att det var de misstagen som fällde laget. Men han menade också att det fanns flera positiva inslag som till exempel att man skapade mycket chanser under hela matchen.

"Disciplin så vinner vi"
Mullsjö ligger femma i tabellen och Växjö åtta men det skiljer bara två poäng.
- Det gör det extra viktigt med seger både med tanke på tabellplatser och plats i slutspelet, säger Gillek

Matchen sänds på TV4-sport klockan 19.00 ikväll och Gillek menar att Mullsjö behöver sätta sitt försvarsspel för att vinna.
- Jag tror om vi sätter vårt försvarspel och har disciplin så vinner vi. Det handlar om att göra minst misstag. Gör vi en bra insats ska det räcka för att vinna.

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=59917

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen