Blåljus

Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna

Här försökte "gubben" locka till sig tjejernaHär försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 2Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 3Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 4
Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 6Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 7Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 8Här försökte "gubben" locka till sig tjejerna bild nr 9

Mannen i den röda bilen har nu setts på tre olika platser i Jönköping, vid tre olika tillfällen och han har ofredat tre unga flickor och kvinnor. Två av händelserna har polisanmält, men den unga kvinnan som blivit ofredad har ännu valt att inte anmäla det hon varit utsatt för. 

LÄS MER: Polisen: "Lyssna på barnen och anmäl- låt det inte va"

Det första fallet ägde rum på Gröna gatan, då han ska ha ofredat en flicka på tolv år genom att köra efter och tuta på henne. Flickan kunde springa från mannen i bilen och händelsen anmäldes sedan till polisen.

LÄS MER: Flicka blev förföljd av tutande man i bil

I onsdags får Jmini kontakt med en kvinna, vars dotter har blivit förföljd av en man i en röd bil, med största sannolikhet är det samma man. 
Dottern, en 19-årig kvinna berättade för Jmini hur hon var ute och joggade på Gräshagen, när mannen i den röda bilen dök upp i höjd med Gräshagsskolan. 

LÄS MER: Ännu en förföljd: "Det var som han väntade på mig"

Och under torsdagseftermiddagen blev ytterligare en person utsatt av mannen i den röda bilen, denna gång en 10-årig flicka, detta i höjd med Coop Konsum Hovslätt. Flickans mamma kontaktar Jmini och berättat att en man i en röd bil försökte få med sig hennes dotter in i bilen genom att locka med godis. 

LÄS MER: "Hon skulle få godis om hon åkte med"

Polisen uppmanar nu personer som har sett något som kan ha koppling till händelserna att göra, att höra av sig med tips. Och polisens presstalesman, Lasse Johansson talar om vikten av att anmäla.
- Om barnen säger något om att de träffade på en konstig gubbe, är det viktigt att man anmäler, så vi får veta det. Man får inte bara låta det vara, berättar Johansson. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen