Sport Fotboll Huskvarna

Djurgårdsback provspelar för Husqvarna

Djurgårdsback provspelar för Husqvarna

Försäsongen är i full gång för Husqvarna och provspelarna trillar in med jämna mellanrum. Just nu testas mittbacken Michael Jahn från Djurgården, en spelare som är en i mängden som intresserar HFF. - Det är ung talang med kvalitéer som kan motivera de andra talangerna i laget, säger Issa Iskander, sportchef i Husqvarna.

Michael Jahn är en spelare som spelat hela sin karriär i Djurgården och har hittills noterats för 15 matcher för ungdomslaget. Klubben beskriver honom som en snabb mittback som ger allt för laget och har stark karaktär. Huruvida Husqvarna kommer låta honom plita på ett kontrakt återstår dock att se.

- Vi har ett stabilt lag, men det är klart att vi överväger även detta alternativ, säger Iskander.

Husqvarna FF slutade förra säsongen på elfte plats i division ett södra, något som de klart vill förbättra.
- Vår förening har alltid för avsikt att vinna så mycket som möjligt och för att göra det krävs det en bra lagsammansättning, säger Issa.
Michael Jahn är inte den enda spelaren som HFF är ute efter för tillfället. Trots att de redan skrivit flera kontrakt under försäsongen vill de förstärka andra lagdelar också.
- Det hade inte varit fel om vi kunde värva en målvakt eller en forward framöver, utan det är något som vi hoppas kunna presentera om några veckor framöver, säger Issa Iskander.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen