Folk

Så tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbud

Så tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbudSå tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbud bild nr 2Så tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbud bild nr 3Så tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbud bild nr 4
Så tycker Jönköpingsborna om det nya förslaget till rökförbud bild nr 6

Igår kom ett förslag till att förbjuda rökning vid bland annat utomhusserveringar, lekplatser och busshållplatser. Men vad skulle Jönköpingsborna tycka om förslaget gick igenom?

Sarah Billengren, 26 år
- Jag röker inte själv, men jag är kluven. Det är bra för att förslaget tar hänsyn till andra, men de som röker, var ska de röka? Men oavsett hur det blir så vänjer sig man väl vid det.

Christer, 72 år, och Ing-Britt, 69 år, Johansson
Ing-Britt: Det får ju inte gå till överdrift. Det är ju skönt om folk inte rökte på uteserveringar. Men var ska alla röka? Man vill ju inte vara en moraltant…
Christer: Allt kan ju va fritt. 

Caroline Blomqvist, 30 år
- Jag är ju rökare, men jag tycker att det är ett bra förslag. Det är ju inte bra att röka. Jag skulle klara av det, jag menar, jag röker ju inte inne för att det är inte okej. 

Emilio Oliveira, 34 år
- Skitbra, jag gillar inte rökare. Man borde göra något bås till rökare, det är jobbigt att andas in rök om man inte röker. 

 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen