Vädret

Mycket snö har fallit under natten- halt på vägarna

Mycket snö har fallit under natten- halt på vägarna

Det var lätt att tro att våren var på väg med stora kliv, men den som hoppades på det får nog bittert vänta en stund till. När man ser ut genom fönstret idag är det mycket snö som fallit under natten. 

Temperaturen ligger på de flesta platser runt 0° och det är tung blötsnö som fallit. Det kan både vara halt och moddigt på länets vägar under morgonen, trafikanter uppmanas att ta det varsamt och ha gott om tid på sig om man ska ut och åka. 

Varmare fram på dagen
Fram på dagen ser plusgraderna ut att ge den nyfallna snön en rejäl omgång då temperaturen kan leta sig upp emot +4°. För att senare under natten mot lördag krypa tillbaka mot någon minusgrad. 

Trafikolyckor
Det har rapporterats några trafikolyckor under fredagsmorgonen. Bland annat en singelolycka som ägde rum vid 06:04 i Nässjö på riksväg 40 där två personer ska vara inblandade. Skadeläget är oklart. 
En personbil och en lastbil kolliderade vid Ydre Syd på länsväg 134 strax efter klockan 07. Skadeläget är okänt dock ska samtliga inblandade ha kunnat ta sig ut ur fordonen. 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen