Blåljus Jönköping

Blev överfallen och misshandlad av 10-15 killar

Blev överfallen och misshandlad av 10-15 killar

Det var under söndagen som en ung man blev misshandlad och överfallen av 10-15 killar i centrala Jönköping. En dryg timme senare återupprepar händelsen sig, men offret vill inte anmäla. 

Det var alltså igår vid 16.40-tiden i hörnet Skolgatan/F E Elmgrens gata som en man född -98 blev överfallen och misshandlad av för honom ett gäng okända killar i 16- 18-årsåldern. 
- Han har fått stryk, de har försök komma åt hans fickor, men har inte lyckats med det, säger polisens presstalesman, Lasse Johansson.

Den unge mannen hade ont i bakhuvudet och hade sprucken läpp och fick därför föras till sjukhus för vård. 

De fick inte med sig några värdesaker, du sa att de försökte komma åt hans fickor?
- De har inte stulit någonting, det är bara rubricerat som misshandel, berättar Johansson. 

Dryga timmen senare, närmare bestämt vid 18, blir ännu en ung man misshandlad, detta på Trädgårdsgatan vid Juneporten. Killen får utstå sparkar och han har blivit stampad över kroppen. Men när polisen väl talar med killen, ja då vill han inte säga vidare mycket.
- Sen säger han så här när vi pratar med honom: "jag vet vilka det är, men det vill inte jag säga", berättar Lasse Johansson. 

- Vi får försöka prata med honom igen för att se om han ändrar sig, men vill han inte prata, ja då är det bara att lägga ner ärendet, menar Johansson. 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen