Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez

Mini Makeovers och mingel på Saint TropezMini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 2Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 3Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 4
Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 6Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 7Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 8Mini Makeovers och mingel på Saint Tropez bild nr 9

I lördags bjöd Saint Tropez in till mingel i sin butik på Smedjegatan 9 i Jönköping. Värdarna för kvällen var Amina Serghini och Jovana Obradovic som fick ansvara för gästlista samt upplägg för kvällen.

Gästerna bestod av ca 20 tjejer i åldrarna 20-30 som fick shoppa, mingla och njuta av en härlig lördagskväll i butikens lounge på övervåningen där de även fick avnjuta utsökt plockmat som caterats av Blåheds Gastronomi.

Under kvällens gång visades modenyheter och blusarna i butiken var tjejernas absoluta favorit. Saint Tropez anordnar allt i från möhippor, födelsedagar och andra firanden där en utvald person stylas till Mini Makeovers där 3-5 tjejer får varsin makeover i sin lounge. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen