Sport Fotboll Jönköping

Jönköping Södra förstärker bakåt i laget

Jönköping Södra förstärker bakåt i laget

Försvararen Alex Portillo och målvakten Davor Blazevic. Det heter Jönköping Södras nya testspelare. Det är inte de första värvningarna som laget gör inför årets allsvenska säsong.

Med mindre än en månad till den första matchen i årets Allsvenska har J-södra nästan mönstrat helt klart innan spelet sätter igång. Nya provspelare kommer ännu in som klubben hoppas ska kunna förstärka de olika lagdelarna.

Alex Portillo uppskattar att spela som central back eller vänster ytterback och kommer kunna medverka mot Göteborg i träningsmatchen på fredag. Han har tidigare tillhört Malaga i spanska högstadivisionen, men har de senaste åren spelat med Marbella FC i Spaniens division 3. Om Porillo väljer att satsa på de grönvita meddelar klubben under nästa vecka.

Målvakten Davor Blazevic är en 23-årig talang som tidigare representerat Brommapojkarna under 18 matcher i Superettan förra säsongen. Han är därför inte helt okänd för Jönköpingspubliken. Blazevic har hittills även representerat Sveriges ungdomslandslag nitton gånger. Han kommer inte kunna medverka i matchen mot Göteborg, men ska delta under träning fram till matchen.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen