Affärer Affärsnyheter

Svensk Direktreklam i Jönköping ligger ute till försäljning

Svensk Direktreklam i Jönköping ligger ute till försäljning

Efter närmare 15 år väljer Björn Warell att sälja sin verksamhet inom oadresserad direktreklam. Han anser att branschen fortsatt har en hög marknadspotential i Jönköping.

Under nästan 15 års tid har Björn Warell drivit på och utvecklat marknaden för direktreklam i Jönköpings län. Nu har han tagit beslutet att sälja sitt bolag.

– Det har nu blivit dags att dra sig tillbaka som företagare och sälja min verksamhet. Jag har nu kommit till den tidpunkt där jag förtjänat att sälja, att dra mig tillbaka från ett ofta hett och högt företagstempo med många bollar i luften och att ständigt vara på tårna, säger han.

Warell tycker det är dags att någon annan tar över stafettpinnen och utvecklar verksamheten vidare. Han ser stor potential för reklammarknaden i Jönköping, som växer med rekordfart.

– Svensk Direktreklam i Jönköping tillhör de starkaste fästena i landet och har för närvarande högst volymer på den reklammassa som distribueras ut i landet. Dessutom är vi unika i landet med att ha två distributioner i veckan, helg och torsdag, där vi samarbetar med Herenco/Hallpressen. Detta utgör givetvis en enorm styrka, säger han.

Warell berättar att Jönköping har ett positivt handelsindex, vilket ger regionala köpströmmar. Stora marknadsplatser som A6 bidrar till etablering av de största varumärkena i området. Satsningar på A6 spiller även över på Cityhandeln. Därför tycker han framtiden ser ljus ut.

– Med rätt närvaro på marknaden och lusten att göra affärer finns det goda möjligheter att fortsätta sätta Jönköping på direktreklamkartan.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen