Jysk kommer att etableras i Rosengallerian

Jysk kommer att etableras i RosengallerianJysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 2Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 3Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 4
Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 6Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 7Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 8Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 9
Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 11Jysk kommer att etableras i Rosengallerian bild nr 12

Just nu renoveras Rosengallerian i Huskvarna och det är en miljonsatsning som genomförs för att fräscha till gallerian. Bland annat läggs nya golv i gallerian och så förbereds det för nya butiker.

Danska Jysk flyttar in

Efter sommaren kommer Jysk att flytta in i butiken.  JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet" och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen.

När han 1979 öppnade han sin första butik i Århus, Danmarks näst största stad – där butiken faktiskt fortfarande finns kvar – hade Larsen stora ambitioner, även om han aldrig kunde föreställa sig hur snabbt hans verksamhet skulle växa. Larsen fortsatte med att öppna flera framgångsrika JYSK bäddlager (som butikerna hette fram till 2001) över hela Danmark, och 1984 öppnade han sin första butik utanför landets gränser, i grannlandet Tyskland.

Idag omfattar JYSK-koncernen 2.300 butiker i följande 41 länder världen över.

Koncernens årliga omsättning är 2,9 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av nästan 20000 medarbetare.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen