Givande möte i Bankeryds Fotoklubb

Givande möte i Bankeryds FotoklubbGivande möte i Bankeryds Fotoklubb bild nr 2Givande möte i Bankeryds Fotoklubb bild nr 3Givande möte i Bankeryds Fotoklubb bild nr 4
Givande möte i Bankeryds Fotoklubb bild nr 6Givande möte i Bankeryds Fotoklubb bild nr 7

Församlingsgården i Bankeryd var full av förväntansfulla deltagare när Bankeryds Fotoklubb hade kombinerat månads- och årsmöte och de 54 medlemmarna blev inte besvikna.

Årsmötesförhandlingarna var, tack vare god planering och en god samarbetsanda, snart avklarade. Styrelsen kvarstår med endast en förändring. Nils-Erik Lundqvist valdes till ny kassör och Bo Svensson tillträdde den nya posten som mötesvärd.

LÄS MER: Göran Unemyr Årets fotograf i Bankeryds fotoklubb

Tävlingsansvarige Berthil Johansson redovisade Månadens digitala bilder, 30 i färg och 27 i svartvitt, bedömda av FK Aros i Västerås. Färgklassen vanns av Erik Schalin med ”Connect”.

På andra plats kom Tommy Karlstedt med ”Bangården” och på tredje plats kom Bo Svensson med ”Frosty”.

I den svartvita klassen blev resultatet: 1) Mats Persson med ”Fokuserad” 2)Erik Schalin med ”Saga” 3) Camilla Svensson med ”Edith”.

Fikaansvariga Finn Jensen och Camilla Svensson överraskade med festlig dukning och danska smörrebröd med anledning av Finns 92-årsdag. En riktig dröm!

”Drömmar” var också temat på årets kollektionstävling arrangerad av Tommy Engström och Arne Gustafsson. Till sin hjälp i bedömningen av de 11 kollektionerna hade de anlitat konstnären Ove Imland från Visingsö. De djupgående analyserna av varje kollektion uppskattades och skapade även en del intressanta diskussioner.

På första plats kom Bengt Erikson, följd av Mikael Alder och Monica Engstrand. Fotograferna till de 7 bästa kollektionerna fick i turordning välja priser från prisbordet, som bl.a. Scandinavian Photo bidragit med.

Monica Engstrand

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen