Populär påsktävling till Jönköping – guldägg göms i centrum

Populär påsktävling till Jönköping – guldägg göms i centrum

På skärtorsdagen anordnar Hotel Victoria i Jönköping en äggtävling inför påsken. Tävlingen går ut på att 25 gyllene påskägg fyllda med priser placeras ut i centrala Jönköping. Den som hittar ett ägg får chansen att belönas ytterligare i en selfietävling.

För två år sedan lanserade hotellkedjan Clarion Hotels Äggjakten i Göteborg. Den populära påsktävlingen kommer i år även till Jönköping. Totalt äger den rum på 35 orter i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

– Tävlingen har växt och blivit större och större. Nu gjorde man ett centralt initiativ, säger Ulrika Vestin, vd för Hotel Victoria.

Arrangemanget går ut på att 25 gyllene påskägg fyllda med priser placeras ut i centrala Jönköping. Bland priserna återfinns bland annat hotellövernattningar, kvällsbuffér och frukostbiljetter. Hotel Victoria har ett helt team som jobbar med projektet. Det kommer läggas ut ledtrådar på Instagram och Facebook.

– Klockan 06.00 på skärtorsdagen kommer äggen vara ute. De kommer vara någonstans i närområdet i centrala Jönköping, säger Vestin.

Tävlingen avslutas sedan kl. 15.00 samma dag. Som en bonus anordnas också en selfietävling, där den som lyckas hitta ett ägg uppmanas lägga ut en bild på sig själv på Facebook. Därefter utser Hotel Victoria den som tagit bästa selfien.

– Då har man ytterligare en chans till vinst. Den som får flest likes får ett hederspris, säger Vestin.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen