Ny webshop- shoppa efter din kropp

Ny webshop- shoppa efter din kroppNy webshop- shoppa efter din kropp bild nr 2Ny webshop- shoppa efter din kropp bild nr 3Ny webshop- shoppa efter din kropp bild nr 4
Ny webshop- shoppa efter din kropp bild nr 6Ny webshop- shoppa efter din kropp bild nr 7Ny webshop- shoppa efter din kropp bild nr 8

Jönköpingsbon och stylisten Anna Nilsson har precis lanserat en webshop som hjälper kvinnor att hitta kläder och makeup som passar dem allra bäst, utifrån deras kroppsform, stil, färgskala och proportioner. 

Här finns det plagg som passar dig om du exempelvis är päronformad, har en klassisk stil och/eller varma färger i din personliga färgskala. Tycker du att du har en stor rumpa så finns det plagg som får den att se mindre ut, tycker du att du har små bröst så finns det plagg som gör att de ser större ut och mycket mer.
 
Produkterna är inte uppdelade i traditionella kategorier såsom tröja, byxor, klänning etc utan istället finns de i Kroppsform, Kroppsdel, Kroppstyp, Stiltyp, Färgskala och Hudtyp. Det finns också underkategorier som gör det lättare att hitta exakt det man är ute efter.
 
Anna har genom personlig styling hjälpt privatpersoner att få fram sitt bästa jag i många år. Hon berättar att shoppen är en idé som hon har haft länge.
 - Jag brinner oerhört mycket för att hjälpa andra människor att förstå att det räcker med små enkla knep såsom rätt form, snitt, material och färg för att göra skillnad. Webshopen gör det möjligt för mig att hjälpa fler!
Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen