Sport Jönköping

Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor

Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnorHovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 2Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 3Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 4
Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 6Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 7Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 8Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 9
Hovslätt Cup-knattarna - framtidens idrottstjärnor bild nr 11

Hovslätts IK arrangerade Hovslätt Cup i innebandy för 6-10 åringar under helgen. Detta går av stapeln under långfredagen och annandag påsk i Idrottshuset Jönköping. 

Det är ca 900 spelare  och 90 lag som är med. Detta är femte året som den arrangeras och av många upplevs den som årets höjdpunkt.  Det är spel i alla hallar och i arenan är de yngsta och spelar på mindre planer och det är lag från Mariestad till Vimmerby.

Detta är en stor folkfest med mycket föräldrar och släktingar som kommer och tittar. Jag hoppas ni vill uppleva den och dela detta då det är ett av de större arrangemangen i Jönköping.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen