Sport Innebandy

Elf tar över i Mullsjö AIS

Elf tar över i Mullsjö AIS

Den Mais-fostrade Andreas Elf tar över som tränare efter Mikael Hill. Elf är ett välkänt namn i föreningen. Han har tidigare spelat i klubben och efter den avslutade innebandykarriären har han varit aktiv i föreningen.

- Jag känner enormt mycket för MAIS. Jag är otroligt taggad för uppgiften, säger Andreas Elf i en kommentar och fortsätter:
- Det kommer inte att bli någon revolutionerande skillnad i spelet. Mullsjös spel har inte förändrats jättemycket under åren. Man har lagt till nya delar och det kommer vi fortsätta att göra. Jag kommer att sätta min prägel på ett sätt men Mullsjö har satt en grund som vi ska fortsätta med, säger Elf.

”Elf vet våra styrkor och svagheter”
Den avgående tränaren Mikael Hill menar att Andreas Elf är perfekt för tränarrollen.
- Han kan både föreningen och laget utan och innan. Under mina två första år var han högst delaktig i uppbyggnaden av dagens lag och har haft ett finger med i spelet även under de två senaste säsongerna som läktarcoach. Detta gör att han är väl insatt i vad vi velat uppnå med laget, vad som är våra styrkor och våra svagheter vilket ger honom en bra utgångspunkt att starta från. Jag är väldigt förväntansfull på att få se hur han, tillsammans med övriga i staben, kommer utveckla laget, säger Mikael Hill.

Kontraktet som huvudtränare löper minst i två år.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen