Sport

Nästa nyförvärv är klart för Hovslätt

Nästa nyförvärv är klart för Hovslätt

Hovslätt fortsätter att förstärka truppen inför den kommande säsongen i division ett. Den här gången är det Fredrik Ljung som har skrivit på.

Fredrik Ljung är nästa spelare att skriva på för Hovslätt. Han kommer närmast från Barnarp där han har spelat de senaste säsongerna.

Så här säger Fredrik om övergången Varför skrev du på för Hovslätt?
- Jag valde att skriva på för Hovslätt på grund av att jag tycker om den seriösa satsningen som dom just nu arbetar med. Jag känner att det kan ge mig en riktigt bra chans att ta ett nytt steg i min utveckling. Sen känns laget som ett riktigt gott gäng som jag förmodligen kommer trivas jättebra tillsammans med. Hur ser din innebandybakgrund ut? Jag började spela innebandy i Månsarps ibk som liten.

- När jag började på gymnasiet så valde jag att byta föreningen till Jönköpings ik där jag var kvar i tre år. Efter tre väldigt roliga år i JIK så valde jag att skriva på för Barnarps IF I division 2 och testa på seniorinnebandy. Där blev det tre väldigt roliga och lärorika år. Och nu är det dags för nya utmaningar i Hovslätt.

Vilka är dina styrkor på innebandyplanen?
- Mina styrkor på innebandy är nog att jag har ett bra spelsinne och att jag har en hyfsat bra teknik, blandat med en hel del vågade passningar. Vem är Fredrik Ljung som person vid sidan av planen? Vid sidan av planen är jag en snäll och lugn person som älskar att kolla på fotboll från alla Europas toppligor.

Hovslätts sportchefen säger så här om Fredrik:
- Fredrik är en spelare som vi har haft koll på under flera års tid. Han är en stor och stark back med fina offensiva kvalitéer. Han har haft tre framgångsrika säsonger i Barnarp och dessutom är han en team player som vi tror kommer passa bra in i Hovslätt. Jag vill passa på att tacka Barnarp för att övergången gick smidigt.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen