Folk

Redan populärt på Restaurang Råslätt

Redan populärt på Restaurang RåslättRedan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 2Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 3Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 4
Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 6Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 7Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 8Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 9
Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 11Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 12Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 13Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 14
Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 16Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 17Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 18Redan populärt på Restaurang Råslätt bild nr 19

För några veckor sedan öppnade Restaurang Råslätt och restaurangen har redan fått bra respons med mycket lunchgäster varje dag.
– Snart börjar vi med a la carte också säger, Eva Linderoth som är kock på restaurangen.

Eva Linderoth har arbetat som kock på Riddersberg länge men nu är det Råslätt som gäller.

– Vi har fått väldigt bra respons och den enda marknadsföringen vi har gjort är reklam på bussen.

Eva berätter att det just nu bara är lunch som gäller men så fort alkoholtillståndet är godkänt blir det a la carte.

– Vi väntar på att vi ska kunna servera alkohol på kvällen. Det finns flera som har önskat att kunna komma in och ta en öl så vi hoppas det blir klart snart.

Under lunchtid besöker många arbetare och pensionärer restaurangen. Men det är inte lunchbuffé som gäller utan maten är portionerad, vilket är något som var viktigt för Eva.

– Jag gillar inte buffé. Det blir för ohygieniskt.

Jminis matrecensent fick smaka på maten och tycker lunchen höll hög klass. Han säger att det är självklart att restaurangen blir populär med en sådan kvalité på mat och dryck. 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen