Här sågar John Cleese Jönköpingshotellet

Här sågar John Cleese Jönköpingshotellet

Den brittiska komikerlegendaren John Cleese befinner sig just nu i Jönköping för att uppträda med sin show ”Last time to see me before I die”. Att Cleese befinner sig i Jönköping har inte passerat obemärkt förbi de 5,3 miljoner twittrare som följer honom. 

På sitt Twitterkonto twittrade han under fredagen ut sin frustration över att det inte går att reglera temperaturen på hotellrummet. Han skriver: "Usual problem,this time at the Elite Stora Hotel,Jonkoping.I can't find anyone in the hotel who knows how the temperature control works !!

 

John Cleese kommer att uppträda på konserthuset i Jönköping i morgon, lördag, med sin show "Last time to see me before I die". För två år sedan tog John Cleese "Last time to see me before I die"-föreställningen på turné i Kanada där den spelades för utsålda hus och möttes av skratt, jubel och applådåskor. 

Cleese karriär spänner över mer än fem decennier och tog sin början med framgångarna för 1963 års Cambridge Footlight Revue, som spelades i West End och på Broadway.

Ett par av milstolparna är naturligtvis Monty Python-serierna och –filmerna samt skapandet av TV-serien "Fawlty Towers" om den oförglömlige hotellägaren Basil Fawlty och hans personal.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen