Blåljus Habo

Storbråk i Habo- ”Jag tror det var fler än 40”

Storbråk i Habo- ”Jag tror det var fler än 40”

Det var i centrala Habo vid 23-tiden under fredagskvällen som ett storbråk utbröt. Enligt uppgifter från polisen handlar det om två rivaliserande gäng. 

En anmälan om misshandel har upprättats men polisen har inte gripit någon som är misstänkt person. Uppgifterna om storbråket är knapphändiga. Polisen bedömer att det var 20-30 personer inblandade. 

Vittnesuppgifter
Ett vittne till händelsen säger till Jönköpings-Posten att det kan ha varit fler än 30 personer. 

– Jag tror det var fler än 40 men kan inte säga säkert hur många det var. Men det verkade som slagsmålet var uppgjort på förhand med ungefär lika många personer i varje gäng, säger ett vittne till bråket till tidningen. 

De flesta hade lämnat när polisen kom
Vidare berättar vittnet att bråket rörde sig ner mot stationen och att de flesta sedan lämnat platsen. Det var bara ett fåtal personer kvar på platsen när polisen anlände. 

– Bråket slutade nere vid kyrkan och det var kanske fem personer kvar när polisen kom, en låg på marken och fick lämna i en ambulans, säger vittnet.

Polisen vill ha tips
Det finns i nuläget inga signalement på misstänkta personer. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med fler vittnen till händelsen. 

Vet du något om händelsen? Kontakta polisen på 114 14.

LÄS MER: 70-årig dam klöste kvinna i ansiktet efter bråk om tvättid

LÄS MER: Fiskare hamnade på djupt vatten- larmade själv SOS

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen