Blåljus

BMW-ligan fortsätter härja - polisen vill ha hjälp

BMW-ligan fortsätter härja - polisen vill ha hjälp

Det var några veckor sedan sen sist, men inatt slog BMW-ligan till igen. Denna gång drabbades tre ägare och som vanligt är det airbagarna och navigationsutrsutningarna som har stulits. 

Precis som vi berättat tidigare, har polisen inga spår eller misstankar om vem eller vilka det är som stjäl utrustning ur BMW-bilar runt om i Jönköpingsområdet. Därför behöver polisen all hjälp de kan få från allmänheten.

- Vi har inga misstänkta. Jag vet inte hur det ser ut i andra delar av landet, men här i Jönköping har vi ingen aning om vilka det kan vara som håller på med det här, säger Lasse Johansson, polisens presstalesman.

Under natten är det tre BMW-bilar av nyare modell som har blivit utsatta för stölder och de har stått parkerade på Bäckalyckevägen och Lyckhemsgatan i Jönköping, samt på Nyarpsvägen i Bankeryd.

- Vi är tacksamma för alla iakttagelser, inte bara under nattetid utan även om någon bil eller person varit synlig under dagtid som kan verka misstänkt. Tjuvarna åker väl runt och rekar innan, de slår ju inte bara till på måfå, säger Johansson.

Har du sett eller hört något, kontakta då polisen på 114 14.

LÄS MER: BMW-ligan fortsätter härja- polisen står handfallen

LÄS MER: BMW-liga slog till igen- polisen behöver hjälp

LÄS MER: Lyxbilsligan härjar igen

LÄS MER: Kriminell liga härjar i Jönköping

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen