Blåljus

Misshandlades med basebollträ på fest - åkte flera mil för vård på Ryhov

Misshandlades med basebollträ på fest - åkte flera mil för vård på Ryhov

Under lördagen blev en ung man hemmahörande i Tranås misshandlad med ett basebollträ av en man på en fest i Ydre kommun. Den misshandlade mannen åkte sedan flera mil och anlände tidigt på morgonen till Länssjukhuset Ryhov för att få vård efter misshandeln. 

Vid fyratiden på söndagsmorgonen anlände en ung man, född -93 till länssjukhuset Ryhov efter att timmarna innan blivit misshandlad med ett basebollträ på en fest.

Festen hade ägt rum hemma hos en man, född -92 i Ydre kommun.

- De här två hade börjat bråka och den här killen född, -92 tog fram ett basebollträ och misshandlade målsäganden, säger polisens presstalesman, Lasse Johansson. 

Händelsen är rubricerad som grov misshandel, då den misstänkte gärningsmannen använde sig av ett tillhygge. Mannen sitter dessutom anhållen, men ärendet kommer troligtvis lämnas över till polisen i Östergötland.

- I och med att det har skett i Östergötlands län, så kommer nog hela utredningen att gå över dit var det lider, säger Johansson.

Mannen som blev misshandlad ska inte ha fått några allvarligare skador, men slagen som han fick motta träffade både mage och käke. 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen