Affärer Affärsnyheter Jönköping

"Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken"

"Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken""Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken" bild nr 2"Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken" bild nr 3"Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken" bild nr 4

På fredagen anordnade iStone i Jönköping ett frukostmöte med workshop. Syftet var att inspirera med konkreta exempel på hur digital och fysisk handel kan kombineras. 

Verksamhets- och IT-företaget iStone bjöd på fredagen in till frukostmöte i lokalerna på Trädgårdsgatan. Företagets kunder var inbjudna för att inspireras med konkreta exempel på hur fysisk och digital handel kan kombineras.

– Vi vill få in de digitala kanalerna i butiken, säger Erik Swan, affärskonsult på iStone.

Swan berättar om lösningen iBeacon, som går ut på att sända signaler till kundernas telefoner i den fysiska butiken. Med rätt app installerad och blåtandsfunktionen aktiverad kan butiksägaren både kommunicera med kunden och samla in data med ett helt digitalt verktyg.

– Vi säljer inte tjänsten i sig, men det vi kan göra är att hjälpa våra kunder realisera den här typen av lösningar, säger Swan.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen