Lag och Rätt Jönköping

Kvinnomisshandlare åtalad - knivhögg och duschade henne i iskallt vatten

Kvinnomisshandlare åtalad - knivhögg och duschade henne i iskallt vatten

En 30-årig man ska någon gång mellan den 16 och 17 mars i år ha misshandlat en kvinna genom att bland annat slå henne med en hammare, knivhuggit henne och duschat henne i iskallt vatten. Nu åtalas han för grov misshandel. 

Misshandeln ska ha ägt rum i en bostad på Söder i Jönköping och när polisen anlände till bostaden var mannen våldsam, lyfte en stol i kaströrelse och gjorde flera rörelser för att undkomma att bli gripen. Därmed är han också åtalad för våldsamt motstånd.

Knivhögg henne i benet
I åtalet framgår det att mannen ska ha utsatt kvinnan för mycket grovt våld. Han ska han sparkat henne på kroppen och slagit henne i ansiktet. 30-åringen ska också ha knivhuggit kvinnan i benet, duschat henne med iskallt vatten, slagit henne med en hammare på kroppen och slagit henne med ett basebollträ på kroppen och på huvudet.

Använde sig av duschslangen
Dessutom har mannen tagit tag om kvinnans kropp och tryckt upp henne mot en dörr, samt tagit ett grepp om halsen och ett grepp med en duschslang.

Misshandlade henne hela tiden
Kvinnan ska ha fått utstå våldet från mannen såväl när hon har stått upp som när hon suttit eller legat ner på möbler och på golvet.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen