Nöje

Här är kändisarna som är klara för Let´s Dance i Jönköping

Här är kändisarna som är klara för Let´s Dance i Jönköping

I höst startar Sverigeturnén av “Let’s Dance Live”. Den 6 november gästar de till Jönköping och Kinnarps Arena. Nu har tre av de tävlande dansparen avslöjats. Ett av paren är programledaren Steffo Törnquist och dansaren Cecilia Ehrling, som gick till final tillsammans i "Let’s Dance” 2014.

– Det var så löjligt kul att vara med i “Let’s Dance”, så när jag nu får chansen att vara det igen så tar jag den utan att tveka. Det framgår heller inte riktigt i tv vilket sanslöst drag det är i lokalen och hur hårt alla kämpar. Så det blir fantastiskt att visa publiken i verkligheten vad det handlar om, säger Steffo Törnquist.

Med på "Let’s Dance Live”-turnén följer även artisten Elisa Lindström och den professionella dansaren David Watson.

– Jag är så glad att jag ska få åka med Let’s Dance på turné! Att få chansen att lära sig dansa betyder mycket för min musikaliska utveckling som artist och jag mår så bra av det! Att få komma ut och möta publiken i landet betyder mycket för mig, säger sångaren, artisten och Dansbandskampen-vinnaren Elisa Lindström.

LÄS MER: Let´s Dance till Jönköping

Det tredje klara paret består av programledaren Alexander “Rackaralex” Hermansson och proffset Jeanette Carlsson som kom fyra i “Let’s Dance” i fjol.

– Efter att jag medverkat i programmet så kände jag att jag inte dansat färdigt. Nu får jag äntligen chansen att ta vid där jag slutade. I en arenashow kan det ju dessutom bara bli bättre – höftrörelse och volter utlovas! säger Alexander “Rackaralex” Hermansson.

De fyra resterande dansparen utannonseras inom kort.

Med på turnén förutom de välkända dansarna är även den mångfaldigt prisbelönta “Let’s Dance”-programledaren David Hellenius, en orkester och juryn Ann Wilson, Tony Irving och Cecilia Lazar.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen