Sport Taberg

Tough Viking: Störst och tuffast i Norden

Tough Viking: Störst och tuffast i NordenTough Viking: Störst och tuffast i Norden bild nr 2

Tough Viking är det största och tuffaste obstacle racet i Norden. Det innefattar 8 kilometer med blöta och utmanande hinder längst vägen, som kustjägarkompaniet och röjdykarna har konstruerat. 

Deltagarna stöter på mellan 20-30 hinder längst vägen, så som isvak, ta sig fram i lera, hoppa över eld och mycket mer. Det går att tävla individuellt men också som lag.

Första loppet för 2016 i Göteborg
I lördags var det dags för första loppet för 2016 och först ut var Göteborg, loppet hölls i Slottskogen, det var 6 grader i luften och strålande sol, en kylig men väldigt härlig dag!

Har roligt som ett lag
Vi var ett gäng från trim Friskvårdscenter i Taberg som tävlade i ett lag, vilket var väldigt kul då vi peppade & hjälpte varandra genom hinderna. Vi gjorde detta tillsammans och vi har nog aldrig gjort något så rolig men samtidigt så utmanande.

Blåmärken och ömma kroppar
Loppet innehöll massor av slit och vi alla har blåmärken här och var och ömma kroppar idag, men känslan efter att ha kommit i mål slår allt. Trots att man inte hade någon känsel i någon kroppsdel på grund av kylan så var man samtidigt så lycklig över att ha tagit sig igenom ett sådant här lopp, ett lopp som verkligen fick än att ta ut sig till max och testa sina gränser. 

Taggade för nästa år
Vi från trim har nu gjort detta till en tradition och är riktigt taggade på att snart anmäla oss till 2017!

Rebecca Stjärnklint

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen