Sport Fotboll

Davor Blazevic vill till J-Södra

Svenska fotbollsförbundet nekade till J-Södras dispensansökan gällande Davor Blazevic. Nu uttalar sig målvakten exklusivt för Jmini.

Jakten på ny målvakt för Jönköpings Södra är erkänd. Laget jagar för fullt och nu Davor Blazevic har varit en kandidat som Södra har valt att gå vidare med.

Nekats dispens
Tidigare har Svenska fotbollsförbundet nekat J-Södras dispensansökan gällande en värvning av Davor Blazevic.

– Tycker naturligtvis att det är ett felaktigt beslut som kan få negativa konsekvenser för mig i min yrkesroll som fotbollsspelare med tanke på min ålder och att jag förhoppningsvis har många år kvar, något som förbundet nu försvårar för mig, skriver målvakten till Jmini på sms.

Sätter käpparna i hjulet
Anledningen till förbundets avslag är att målvakten inte tillräckligt aktivt har sökt efter en ny klubb.

– Det är en väldigt olustig känsla att någon/några på förbundet godtyckligt kan påverka en spelares karriär på detta sätt på väldigt diffusa grunder. Därför har vi också överklagat beslutet då jag tycker att jag uppfyller kritierierna och där man ska komma ihåg att marknaden för målvakten är klart mycket mindre än för utespelare som kanske kan spela på olika positioner. I övrigt är det bäst att avvakta och se vad som händer med överklagan innan man uttalar sig något mer, säger Davor Blazevic.


Är det J-Södra som du nu vill till?

– Självklart, jag hade inte sökt dispensen annars och hoppas verkligen det ska lösa sig till slut.

 

Fakta

Davor Blazevic är klubblös men har representerat Brommapojkarna och Assyriska tidigare.

23-åringen har gjort flertal svenska ungdomslandskamper.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen