Blåljus

Här har barn lockats att följa med okänd man

Här har barn lockats att följa med okänd manHär har barn lockats att följa med okänd man bild nr 2Här har barn lockats att följa med okänd man bild nr 3Här har barn lockats att följa med okänd man bild nr 4

De senaste veckorna har barn lockats att följa med i bilar på flera platser i Jönköpingstrakten. Senast i går försökte en okänd man locka med en flicka vid Attarpsskolan. Här är platserna där barn ofredats den senaste tiden.

I mitten av april försökte en medelålders man i en svart bil locka med sig en flicka från Råslättsskolan. Mannen ska ha försökt få med sig flickan och enligt polisen tagit tag i hennes tröja. Då upprättades en anmälan om försök till människorov. Efter händelsen kallades föräldrar till krismöte.

LÄS MER: Man försökte kidnappa 9-årig flicka utanför Råslättsskolan

Någon vecka senare ska två flickor ha blivit förföljda av en främmande man på väg hem från Rosenlundsskolan. Dessutom blev en pojke i tioårsåldern ofredad av en man i en bil senast i helgen. Den händelsen inträffade också på Rosenlund.

I går förmiddag inträffade den senaste i raden av ofredanden. En okänd man närmade sig då en flicka i tioårsåldern utanför Attarpsskolan i Bankeryd. Enligt uppgifter till polisen försökte mannen locka med sig flickan i sin bil.

LÄS MER: Flicka blev kontaktad av främmande man vid skolområde

Tidigare i år kom det också in uppgifter till polisen om en man som försökte locka med flickor i sin bil. Då ska det ha varit på Söder, Gräshagen och Hovslätt händelserna ägde rum.

LÄS MER: "Hon skulle få godis om hon åkte med"

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen