Hovslätt

Villaägare på Hovslätt utsatt för brutalt rån

Villaägare på Hovslätt utsatt för brutalt rån

Vid lunchtid på fredagen utsattes en villaägare på Hovslätt för ett brutalt rån. En man ringde på och tvingade till sig villaägarens bil. Polisen söker nu efter gärningsmannen och bilen.

Vid 13-tiden på fredagen blev en villaägare på Hovslätt brutalt rånad. En man ringde på och krävde nycklarna till villaägarens bil, som stod utanför.

När ägaren vägrade fick han ett slag i bröstet av gärningsmannen, som fick tag i bilnycklarna. Därefter försvann han iväg med bilen.

Polisen söker nu med flera patruller efter mannen. De letar efter en blå VW Golf. Exakt var patrullerna letar någonstans är oklart. 

– Det är mera allmänt nu. Direkt efter kanske man söker i närområdet, men nu har vi inte mycket att leta efter egentligen, säger polisens presstalesman Lasse Johansson.

Av hänsyn till ägaren vill polisen i nuläget inte gå ut med registreringsnumret på den stulna bilen. Det de kan gå ut med är att det rör sig om en blå Golf av 2014 års modell.

Om du ser en bil som överensstämmer med beskrivningen kan du ta kontakt med polisen på 114 14, så gör de en kontroll på registreringsnumret.

LÄS MER: Samma person kan ligga bakom rånen på Hovslätt

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen