Jmini Young

Elever på prao

Elever på praoElever på prao bild nr 2Elever på prao bild nr 3Elever på prao bild nr 4
Elever på prao bild nr 6Elever på prao bild nr 7

Jmini Young. Vi har intervjuat fem praolever som praktiserar inom restaurangbranschen och fått en uppfattning om hur det är.

Mirza Deumic praktiserar på pizzeria Rhodos.
Vilka tider arbetar du? Jag börjar 10 och slutar 16.
Trivs du? Ja, det är väldigt roligt.
Tror du att du kommer fortsätta med detta i framtiden? Nej
Hur känns arbetsmiljön? Bra, väldigt trevlig.

Emilia och Andrea praktiserar på Samboosak
Vilka tider arbetar ni? Vi arbetar mellan 10-16. 
Trivs ni? Ja.
Kommer ni fortsätta med detta i framtiden? Kanske, det är väldigt kul.
Arbetsmiljön? Den är väldigt bra.
Vad får ni göra? Servera, diska och torka bord.

Margherita praktiserar på McDonalds.
Vilka tider arbetar du? 10 till 17.
Trivs du? Halvt, det är väldigt långtråkigt och det är alldeles för sen lunch.
Vad tycker du om arbetsmiljön? Det är bra uppe i restaurangen. Vad får ni göra? Städa, torka bord och diska. Margherita sa även att de fick gratis läsk vilket hon tyckte va väldigt bra.

William praktiserar på Waynes Coffe.
Vilka tider arbetar du? 9-15.
Trivs du? Ja det är klart.
Hur är arbetsmiljön? Det är väldigt bra.
Vad får du göra? Jag får göra lite allt möjligt, göra mat, servera. Ser du dig att jobba här i framtiden? Vi får se, kanske som sommarjobb.

Anton Goitom praktiserar på Brooklyn Burger.
Vilka tider arbetar du? Mellan 11 och 14.
Trivs du? Ja, väldigt mycket!
Vad får du göra? Servera, diska och städa.
Kan du tänka dig att jobba här i framtiden? Kanske, vi får se.
Hur är arbetsmiljön? Det är mycket bra, väldigt fräscht och fint.

Reporter: Leo Jidah Anteckningar: Josef Hübsch Fotograf: Nils Åstrand (Prao)

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen