Jmini Young

Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor

Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 2Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 3Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 4
Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 6Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 7Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 8Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 9
Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 11Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 12Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 13Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 14
Stort test: Pizzabagarna bjuder på dessertpizzor bild nr 16

Jmini Young. Jminis praoelever från Junedalsskolan var på Pizzabagarna och testade fem olika pizzor. Betygen är satta efter smak och utseende. Här kan du se vilken pizza som fick toppbetyg.

Rom

Utseende: 4/5
Smak: 3/5

Rom var en pizza med salami, sallad, ost och rödlök. När vi såg pizzan tyckte vi att den såg väldigt god ut och gav den 4/5 utseende men i smak gav vi den 3/5 för att den smakade gott men det var inget speciellt för en salamipizza.

  

Småland

Utseende: 4/5
Smak: 4.5/5

Småland var en kebabpizza med tjock deg, god sås, skinka, och mycket ost. Den både såg och smakade väldigt gott och var utsökt jämfört med en vanlig kebabpizza.

 

Texas

Utseende: 4/5
Smak: 4/5

Texas var en tjock ostpizza med jalapeños som la till starkheten på pizzan. Den såg väldigt god ut och fyllig ut. Den smakade som en pizza skulle göra och undersidan av pizzan var underbar.  

 

Nutella

Utseende: 5/5
Smak: 4/5

När vi först såg Nutella såg den extremt god och bananerna och jordgubbarna var väldigt goda. Vi gav dem lite extra poäng för kreativiteten på en pizza med Nutella, bananer och jordgubbar. Pizzan var också väldigt god som man kanske inte skulle förvänta sig av en pizza med Nutella på.

  

Vit choklad-pizza

Utseende: 5/5
Smak: 5/5

Denna namnlösa (för tillfället) pizza var som en dessert fast med pizzabröd. I stället för att ha Nutella i botten som den andra dessertpizzan så hade denna vit choklad i botten. Pizzan var inte varm utan snarare i rumstemperatur, men det var bara bra. Att äta pizzan var otroligt gott och det var den godaste av alla fem pizzor som vi recenserade. Den var perfekt och det är därför den får 5/5 av oss.

LÄS MER: Heter det Pizzabagarna eller Pizza Bagarna?

 

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen