Affärer

MacHuset i Jönköping sålt

Apple-återförsäljaren Macforum har förvärvar MacHuset i Jönköping. Utöver butiken i Jönköping har Macforum även förvärvat och mhstore-butikerna i Borås, Halmstad och Växjö. I och med förvärvet består bolaget av omkring 100 anställda med en omsättning på 400 miljoner kronor.

– Med butiker, auktoriserad service, företagslösningar och konsultverksamhet på sju orter stärker vi vår ställning som ledande Apple-expert i västra och södra Sverige, säger Martin Barregård, VD på Macforum i en kommentar.

– För de anställda väntar en spännande och rolig tid med många nya kollegor. Sammanslagningen kommer att bidra till kompetensutveckling och ge upphov till kreativa idéer som förbättrar verksamheterna, säger Anna Sahlsten, verksamhetschef för butikerna på Macforum. Samsynen mellan de inblandade aktörerna har utgjort en stabil grund för affären:

– Kompetensen är hög genom hela verksamheten. Vi är stolta och glada över att Macforum värdesätter och identifierar sig med oss och sättet vi skapar nöjda kunder.

I och med förvärvet finns Macforum nu på totalt sju orter med ett komplett erbjudande. Företaget finns sedan tidigare i Göteborg, Karlstad och Kungsbacka.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen