Blåljus

Flera dödsolyckor i länet på måndagen

Flera dödsolyckor i länet på måndagen

Inom loppet av några få timmar inträffade tre allvarliga olyckor i Jönköpings län på måndagen. Två av olyckorna var frontalkrockar mellan personbil och lastbil och ledde till att personer omkom.

Vid 10-tiden på måndagen inkom larm om en frontalkrock mellan personbil och lastbil på riksväg 31/47 i närheten av Björköby.

Personbilen klämdes fast under lastbilen, som också började brinna. I personbilen fanns en person, som omkom i samband med olyckan. Lastbilschauffören tog sig själv ur sitt fordon och fördes senare med ambulans till sjukhus.

Vid 12-tiden inkom larm om nästa olycka i länet, den här gången vid Ljunga utanför Habo. En man hade av okänd anledning kört in i ett träd. Enligt SOS Alarm flög bilen över en kulle och kraschade in i trädet. Mannen uppgavs vara skadad i ansiktet och fördes till sjukhus med ambulans.

Vid 13-tiden inträffade en tredje allvarlig olycka. En lastbil och en personbil frontalkrockade på länsväg 151 mellan Gnosjö och Hillerstorp. Personbilen uppges ha träffat fronten på lastbilen och därefter kört ner i diket. Två personer klämdes fast i bilen. Båda avled senare på sjukhus. Lastbilschauffören blev lindrigt skadad enligt polisen.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen