Nöje Jönköping

Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping

Jurrasic Expo i på Vätterstranden JönköpingJurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 2Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 3Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 4
Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 6Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 7Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 8Jurrasic Expo i på Vätterstranden Jönköping bild nr 9

Nu har du chansen att se och besöka Jurassic Expo i Jönköping. Från o med 1 juni, onsdag och 10 dagar framöver från kl 11 -18 finns den vid strandvollyplanen på östra Vätterstranden.

Där upplever du känslan hur det var att leva i världen som det var under Jura-perioden. Vi träffade Eugen Klaas, som berättar att barnen kan rida på dinosaurier, och se och känna nästan på riktigt hur det var under under dinosauriernas tid.

Stora tältet har utställning av olika arter av dinosaurier att se, utöver en tidslik omgivning att känna hur det var som i Jurassic Park-filmen. Det är ett riktigt spännande alternativ till dagsutflykt, långt utöver det vanliga, där barnen och även vuxna får en spännande upplevelse av en förgången värld.

Eeva Adolfsson

Fakta

Barn under 3 år kommer in gratis, ungdomar för 100 kr och vuxna 150 kr. Kom alla och se världen som den var förr!

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen